Mēs izmantojam trešo pušu sīkfailus mārketinga nolūkiem un ar mērķi uzlabot Tavu lietotāja pieredzi. Par sīkfailu izmantošanu un iespējām tos pārvaldīt vari uzzināt, klikšķinot uz pogas "Privātuma politika".

Preses relīze | “Primend OÜ” dāvina Austrumviru Centrālajai slimnīcai insulta attīstības projekta īstenošanai planšetdatorus

Autors: Toomas Mõttus Datums: 26.03.2021

PRESES RELĪZE

Austrumviru Centrālā slimnīca ar privātuzņēmuma dāvinātu planšetdatoru palīdzību testē jaunus insulta slimniekiem domātus digitālos risinājumus

Igaunijas IT uzņēmums “Primend OÜ” dāvina Austrumviru Centrālajai slimnīcai insulta attīstības projekta īstenošanai planšetdatorus. 

Išēmiskā insulta pacientu ārstēšanas attīstības projekta ietvaros slimnīca nāk klajā ar jauniem pieejas veidiem, kas pacientam palīdz pārvarēt slimību un atveseļoties daudz raitāk. Uzsvars tiek likts gan uz jaunu IT risinājumu ieviešanu, gan arī uz tuvinieku lomu insulta slimnieku apkopes un atveseļošanās procesā. 

Viens no risinājumiem ietver medmāsas konsultāciju un digitālo atbalstu pacienta tuviniekiem - tā ir lietotne, kura ietver pamācošus video par pacientu apkopi un rehabilitāciju mājas apstākļos. Kopš šā gada janvāra projektā ir iesaistīti 20 smaga išēmiskā insulta pacientu tuvinieki. Prakse liecina, ka daļai tuvinieku lietotnes izmantošanai nav viedierīču.

Palīdzība ierīču iegādei tika meklēta pie privātuzņēmējiem, un “Primend OÜ” nolēma piedalīties. “Primend OÜ” projekta īstenošanai bija gatavs nodrošināt slimnīcu ar desmit planšetdatoriem, kurus var iedot lietošanā projekta dalībnieku tuviniekiem, lai arī tie, kuriem nav personīgo ierīču, varētu izmantot palīgmateriālus. 

“Primend OÜ” izpilddirektors Tomass Metuss skaidroja lēmumu atbalstīt projektu: “Uzņēmumā “Primend” mēs katru dienu strādājam tā vārdā, lai palīdzētu klientiem sasniegt savus mērķus ar digitālo līdzekļu palīdzību. Darbojoties tehnoloģiju jomā, mēs redzam, kā tā dzīvo un attīstās neprātīgā tempā, atverot durvis un radot risinājumus, kas palīdz cilvēkiem būt efektīvākiem un pārvarēt aizvien sarežģītākas situācijas. Pieņemt lēmumu atbalstīt Austrumviru Centrālās slimnīcas insulta projektu bija ļoti viegli, jo pirmā “Primend” vērtība no četrām ir “kopā var labāk”.” 

Austrumviru Centrālās slimnīcas insulta projekta klīniskā vadītāja Dr. Katrina Pelda atzīmēja, ka komanda redz lielu digitālo risinājumu potenciālu atveseļošanās procesā: “Esam pateicīgi uzņēmumam “Primend”, jo ar tā atbalstu varam piedāvāt uz cilvēkiem vērstus inovatīvos risinājumus lielākam skaitam projekta dalībnieku, tādējādi samazinot nevienlīdzību.”  Austrumviru Centrālās slimnīcas IT vadītājs Madiss Pībars piebilda: “Jo vairāk lietotāju dalās ar savu pieredzi, jo vairāk atsauksmju mēs gūstam, lai nākotnē viedie risinājumi varētu palīdzēt pacientiem pēc iespējas efektīvāk.”

Planšetdatori Austrumviru Centrālajai slimnīcai tika nogādāti ceturtdien, 18. martā. 

Papildu informācija par Slimo kases insulta pacientu atveseļošanās procesa projektu un Austrumviru Centrālās slimnīcas attīstības projektu ir atrodama šeit: https://www.haigekassa.ee/insuldi-juhtprojekt/arendusprojektid

Projekti ilgs līdz 31.12.2021.
 
Papildu informācija: Evelina Krūsalu –Austrumviru Centrālās slimnīcas insulta attīstības projekta vadītāja, tālr. 5624 2708
Helena Neudorfa – "Primend OÜ” mārketinga vadītāja, tālr. 514 7254
 

Noskaties videoklipu AK ziņās krievu valodā: ERR

Pieraksties jaunumiem!

Pieraksties jaunumiem