Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu viskvalitatīvāko pieredzi

Mēs izmantojam sīkfailus, lai piedāvātu Tev vislabāko pieredzi. Ar to palīdzību mēs spējam piedāvāt tieši to informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, kuru Tu vēlies redzēt. Ja Tu dod savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, nospied pogu “Apstiprinu sīkfailus”. Ja vēlies koriģēt sīkfailu iestatījumus, klikšķini uz pogas “Mainīt sīkfailus”. Tavi apstiprinātie sīkfaili tiks saglabāti 90 dienas. Uzziniet vairāk par sīkfailiem

Lūdzu, atlasi un apstiprini savus personīgos sīkfailu iestatījumus:

Obligātie sīkfaili ir nepieciešami tīmekļa vietnes sekmīgai funkcionalitātei. Tos nav iespējams izslēgt, jo bez tiem tīmekļa vietne nedarbosies korekti.

Marketinga sīkfaili tiek izmantoti, lai piegādātu lietotājiem personīgi pielāgotus ziņojumus un reklāmas. Tas ļauj lietotājiem piedalīties dažādās kampaņās. Atsakoties saņemt personalizētas reklāmas, joprojām ir iespējams apmeklēt tīmekļa vietni, bet jāņem vērā, ka tajā redzamās reklāmas var nebūt atbilstošanas Tavām interesēm.

Analītiskie sīkfaili tiek izmantoti, lai apkopotu datus par tīmekļa vietnes izmantošanu, kā piemēram, apmeklētāju skaitu, pārlūkošanas paradumiem un citu informāciju, kas nepieciešama tīmekļa vietnes veiktspējas uzlabošanai. Ar statistiskajiem sīkfailiem, kas apkopo anonīmus datus, tiek gūts ieskats par to, kā apmeklētāji piekļūst tīmekļa vietnei un kā to izmanto.

Efektīvākas sanāksmes ar Microsoft Teams Premium, izmantojot mākslīgo intelektu

Autors: Datums: 10.05.2023

Mūsdienu strauji mainīgā pasaule rosina daudzus uzņēmumus par vienu no galvenajām prioritātēm izvirzīt IT investīciju optimizēšanu un darbinieku produktivitātes celšanu. Pēdējā laikā arvien lielāku popularitāti iemanto dažādi mākslīgā intelekta (artificial intelligence jeb AI) rīki, kas ir daudzsološi un revolucionāri instrumenti ievērojamām pārmaiņām mūsu turpmākajā darba ikdienā un biznesa procesos.

Strādā gudrāk ar Teams Premium

Microsoft ir laidis klajā Teams Premium versiju, kas sniedz nozīmīgu pievienoto vērtību, piedāvājot 400 jaunas iespējas un uzlabojumus. Jaunā versija ietver modernākās tehnoloģijas, lai biznesa tikšanās kļūtu viedākas, personalizētākas un drošākas. Teams Premium ir visaptveroša platforma, ko darbina AI rīki, sniedzot būtiskas priekšrocības: produktīvāks darbs un saziņa, izdevīgāki ieguldījumi programmatūrā un optimizētas izmaksas.

Mākslīgais intelekts Teams Premium ir klātesošs visos sanāksmes etapos. Modernizētie rīki sniedz lietotājiem iespējas to izmantot krietni efektīvāk. Izmantojot funkciju “gudrais kopsavilkums” (intelligent recap), lietotāji saņem automātiski ģenerētas sapulces piezīmes, darāmos darbus un īpaši personalizētas svarīgākās sanāksmes detaļas. Tas darbojas kā virtuālais asistents, kas piefiksē būtisko. Tas ļauj viegli un ērti fokusēties uz sev vissvarīgāko informāciju, pat ja sapulces dalībnieks to nokavē vai neapmeklē. AI rīka izveidotās kategorijas sadala sapulci vairākās sadaļās, ļaujot lietotājiem izvēlēties sev visatbilstošāko saturu. Piemēram, “personalizētās laika grāmatzīmes” (personalized timeline markers) videozvana ierakstā uzskatāmi parāda, kurā brīdī dalībnieks sapulcei pievienojies vai no tās atslēdzies, attiecīgi ļoti ērti ļaujot noskatīties tās sapulces daļas, kurās nav bijis klātesošs. Tāpat arī sapulces norisē tiek reģistrēti un videoierakstā atzīmēti precīzi laiki, kuros var noklausīties katru no runātājiem. Tas krietni ietaupa laika resursus, jo vairs nav nepieciešamības tīt ierakstu uz priekšu vai atpakaļ, lai sameklētu sev interesējošo sapulces sadaļu.

Microsoft Teams Premium piedāvā arī tiešraides tulkojumu* (live translations), nodrošinot to 40 valodās. Daudziem uzņēmumiem un iestādēm tas ļauj ietaupīt finanšu resursus, atsakoties no sinhrono tulku pakalpojumiem.

Augstāku profesionalitātes un personalizācijas līmeni ļauj sasniegt personalizētās zīmola izstrādes un pielāgošanas iespējas, piemēram, uzņēmuma korporatīvajam stilam atbilstoši personalizētie foni.

Teams Premium piedāvā arī uzlabotu sapulču drošību, kā piemēram, iespēju viegli atjaunināt drošības uzstādījumus konfidenciālām biznesa sanāksmēm, netraucējot to norisi. Jaunieviestie sapulču rīki, kā piemēram, marķēšana ar ūdenszīmēm, lai novērstu nevēlamu informācijas noplūdi, un ierobežojumi videozvana ierakstīšanai, sniedz papildu aizsardzību saziņas konfidencialitātei. Ja tiek organizētas sapulces ar augstu konfidencialitāti un īpaši sensitīvu saturu, ar nepieciešamību atslēgt konkrētus sapulces pamatrīkus, dalībnieki ar IT atbalstu un autorizāciju var sapulces laikā izmantot uzlaboto šifrēšanas mehānismu E2EE (End-to-end encryption).

Kopumā Microsoft Teams Premium ir izcils rīks, kas lieliski palīdz īstenot pieeju “strādā gudrāk, nevis vairāk”. Teams Premium nodrošina uzticamu, efektīvu un izmaksu ziņā izdevīgu risinājumu, dodot iespēju optimizēt investīcijas IT infrastruktūrā, ietaupīt daudz laika sapulču administrēšanai, kā arī motivēt darbiniekus sasniegt biznesa mērķus, koncentrējot laika un enerģijas resursus uz būtisko.

Plašāk lasi šeit.

Vai šis likās interesanti un noderīgi? Tad noteikti izmanto piedāvājumu un izmēģini Teams Premium vienu mēnesi pilnīgi bez maksas! Lai iegādātos licenci, lūgums sūtīt ziņu uz e-pastu dace.rostoka@primend.com. 

*Tuvākajā nākotnē tiks pievienots tulkojums arī latviešu valodā.

Saņemt piedāvājumu

Pieraksties jaunumiem