Mēs izmantojam sīkfailus, lai nodrošinātu viskvalitatīvāko pieredzi

Mēs izmantojam sīkfailus, lai piedāvātu Tev vislabāko pieredzi. Ar to palīdzību mēs spējam piedāvāt tieši to informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem, kuru Tu vēlies redzēt. Ja Tu dod savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, nospied pogu “Apstiprinu sīkfailus”. Ja vēlies koriģēt sīkfailu iestatījumus, klikšķini uz pogas “Mainīt sīkfailus”. Tavi apstiprinātie sīkfaili tiks saglabāti 90 dienas. Uzziniet vairāk par sīkfailiem

Lūdzu, atlasi un apstiprini savus personīgos sīkfailu iestatījumus:

Obligātie sīkfaili ir nepieciešami tīmekļa vietnes sekmīgai funkcionalitātei. Tos nav iespējams izslēgt, jo bez tiem tīmekļa vietne nedarbosies korekti.

Marketinga sīkfaili tiek izmantoti, lai piegādātu lietotājiem personīgi pielāgotus ziņojumus un reklāmas. Tas ļauj lietotājiem piedalīties dažādās kampaņās. Atsakoties saņemt personalizētas reklāmas, joprojām ir iespējams apmeklēt tīmekļa vietni, bet jāņem vērā, ka tajā redzamās reklāmas var nebūt atbilstošanas Tavām interesēm.

Analītiskie sīkfaili tiek izmantoti, lai apkopotu datus par tīmekļa vietnes izmantošanu, kā piemēram, apmeklētāju skaitu, pārlūkošanas paradumiem un citu informāciju, kas nepieciešama tīmekļa vietnes veiktspējas uzlabošanai. Ar statistiskajiem sīkfailiem, kas apkopo anonīmus datus, tiek gūts ieskats par to, kā apmeklētāji piekļūst tīmekļa vietnei un kā to izmanto.

Azure Virtual Desktop  

Autors: Mārtiņš Jurjāns Datums: 02.07.2021

Azure Virtual Desktop: elastīga VDI mākoņplatforma hibrīda darba vietai 

Kad Microsoft gandrīz pirms diviem gadiem nāca klajā ar Windows Virtual Desktop, neviens nevarēja paredzēt, ka vispasaules pandēmija piespiedīs miljoniem darbinieku pamest birojus un strādāt no mājām. Lai uzņēmums būtu izturīgāks un elastīgāks, organizācijas visā pasaulē pārcēla svarīgākās lietojumprogrammas un datus mākonī. Lai atbalstītu jaunos attālinātos darbiniekus, daudzi uzsāka Windows Virtual Desktop izmantošanu, lai nodrošinātu darbiniekiem drošu, ērti lietojamu un produktīvu ar Windows 10 aprīkota personīgā datora pieredzi ar mākoņa starpniecību.  

Turpmāk organizācijām ir jābūt gatavām atbalstīt attālinātā un hibrīda darba scenārijus. Lai palīdzētu saviem klientiem un partneriem izpildīt šīs jaunās hibrīda darba prasības, Microsoft ir paplašinājis savu vīziju kļūt par elastīgu VDI mākoņplatfromu izmantošanai jebkuram nolūkam, kas ir pieejama tikpat kā visur. Mūsdienu VDI platformai ir jābūt drošai, mērogojamai un viegli pārvaldāmai, vienlaikus nodrošinot ērtu un augsta līmeņa pieredzi gala lietotājiem. Šādai platformai ar savām tehnoloģijām ir arī jāsniedz organizācijām iespēja elastīgi pielāgot un izstrādāt risinājumus. 

Lai atbalstītu šo plašāko vīziju un mainīgās vajadzības, Microsoft paziņo par jaunām iespējām, jaunām lietotnes straumēšanas cenām, kā arī par nosaukuma maiņu – Windows Virtual Desktop tiek pārdēvēts par Azure Virtual Desktop

Kas ir Azure Virtual Desktop? 

Azure Virtual Desktop ir galda datora un lietojumprogrammu virtualizēšanas pakalpojums, kas darbojas mākonī. 

Izmantojot Azure Virtual Desktop “Azure” vidē, ir iespējams: 

  • vairākās sesijās ieviest Windows 10, kas piedāvā veselu Windows 10 operētājsistēmu ar mērogošanas iespēju 
  • virtualizēt uzņēmuma vajadzībām Microsoft 365 lietojumprogrammas un optimizēt to tā, lai tas darbotos virtuālo scenāriju gadījumā ar vairākiem lietotājiem 
  • nodrošināt Windows 7 virtuālajiem galda datoriem bezmaksas paplašinātos drošības atjauninājumus
  • pārcelt esošos attālinātā darba pakalpojumus (RDS) un Windows Server galda datorus un lietojumprogrammas uz jebkuru datoru 
  • virutalizēt gan galda datorus, gan arī lietojumprogrammas
  • pārvaldīt ar Windows 10, Windows Server un Windows 7 operētājsistēmām aprīkotos galda datorus un lietojumprogrammas, izmantojot harmonizēto pārvaldības pakalpojumu 

Papildu informāciju par Azure Virtual Desktop un to, kāpēc tas ir tik unikāls un kas jauns no tā sagaidāms, uzzināsit šajā vebinārā

Galvanās iespējas 

Ar Azure Virtual Desktop ir iespējams izveidot mērogojamu un elastīgu vidi. 

  • Savā Azure pastāvīgajā pasūtījumā ir iespējams izveidot virtualizācijas vidi bez nepieciešamības papildus palaist vārtejas serverus.
  • Ir iespējams publicēt tik daudz resursdatoru grupu, cik nepieciešams atkarībā no darba slodzes. 
  • Izmantojot vairāku sesiju resursus, ir iespējams samazināt izdevumus. Jaunās Windows 10 Enterprise vairāku sesiju iespējas, kuras var izmantot tikai ar Azure Virtual Desktop un attālinātās darbvirsmas sesijas resursdatora (RDSH) lomu Windows serverī, var ievērojami samazināt virtuālo ierīču skaitu un operētājsistēmu (OS) kopējās izmaksas, vienlaikus nodrošinot lietotājiem tos pašus resursus. 

Papildu informāciju par Azure Virtual Desktop cenām iegūsiet šajā vebinārā.

  • Integrēta viedā drošība. Palīdziet nodrošināt savu lietotņu un datu drošību un atbilstību prasībām, izmantojot drošības iespējas, kas spēj paredzēt riskus un risināt problēmas. Izmantojiet Azure drošības pakalpojumus, piemēram, Azure Firewall, Azure Security Center, Azure Sentinel un Microsoft Defender for Endpoint, kas nodrošina visaptverošu drošību, sākot ar galapunktu un beidzot ar lietojumprogrammām. 

Kāpēc būtu jāuzticas Azure Virtual Desktop? 

Integrēta drošība 

  • Palīdziet aizsargāt savu darbinieku un uzņēmuma datus, glabājot tos Azure vidē, nevis vietējos galda datoros.
  • Izmantojiet Azure drošības pakalpojumus, piemēram, Azure Firewall, Azure Security Center, Azure Sentinel un Microsoft Defender for Endpoint, kas nodrošina visaptverošu drošību, sākot ar galapunktu un beidzot ar lietojumprogrammām. 

Dinamiski noteikumu motori 

  • Lai mazinātu riskus, pirms dodat lietotājiem piekļuvi savai Azure Virtual Desktop videi, izmantojiet nosacīto piekļuvi. 
  • Drošības nolūkā iestatiet daudzfaktoru autentifikāciju.
  • Aizsargājiet savu Azure infrastruktūru, aktivizējot uz lomu balstītu piekļuves kontroli (RBAC), un identificējiet riskus ar Azure Security Center palīdzību. 

Atbilstība prasībām 

  • Izmantojiet Azure Virtual Desktop prasībām atbilstības sertifikātus, tai skaitā ISO 27001, 27018 un 27701, kā arī PCI, FedRAMP High for Commercial, HIPAA u.c. 

Jums ir piekļuve galda datoram un lietojumprogrammām gandrīz no jebkuras vietas 

Azure Virtual Desktop (iepriekš - Windows Virtual Desktop) var iestatīt tikai pāris minūšu laikā, un attālinātā darba drošība ir garantēta. Piedāvājiet gala lietotājiem pazīstamu un labi savietojamu Windows 10 operētājsistēmu ar jaunu mērogojamu vairāku sesiju pakalpojumu un ietaupiet naudu, izmantojot prasībām atbilstošas esošās Windows licences. Pārvaldiet visu Azure Virtual Desktop un citus Azure pakalpojumus Azure portālā. 

 

Pieraksties jaunumiem