Mēs izmantojam trešo pušu sīkfailus mārketinga nolūkiem un ar mērķi uzlabot Tavu lietotāja pieredzi. Par sīkfailu izmantošanu un iespējām tos pārvaldīt vari uzzināt, klikšķinot uz pogas "Privātuma politika".

Iegūstiet plašākas iespējas ar 250 GB failu izmēra atbalstu Microsoft 365 pakalpojumā

Autors: Mārtiņš Jurjāns Datums: 19.01.2021

Laimīgu Jauno gadu! Lai veicas 2021. gadā! Esam priecīgi uzsākt šo gadu ar lieliskiem jaunumiem.

Šonedēļ Microsoft paziņoja, ka Microsoft 365 lietotāji saņems failu lielāka izmēra atbalstu, kas ļaus koplietot failus, kuru maksimālais izmērs ir 250 GB.

Palielinoties attālināta darba un mācību nepieciešamībai, palielinās arī vajadzība pēc uzticamas un drošas lielu failu — 4K vai 8K video failu, 3D modeļu, CAD failu vai apjomīgu zinātnisko datu kopu — koplietošanas iespējas ar kolēģiem, klientiem un vienaudžiem.  Uzņēmums Microsoft pastāvīgi motivē un atbalsta darbiniekus visā pasaulē, cenšoties ieviest inovācijas un sniedzot iespēju lietotājiem kļūt produktīvākiem.

Ar prieku paziņojam, ka Microsoft ir padarījis pavisam vienkāršu lielu failu uzglabāšanu, sinhronizēšanu un koplietošanu pakalpojumā Microsoft 365.

Jaunākie uzlabojumi palīdzēs palielināt augšupielādējamo failu izmēra ierobežojumu pakalpojumam Microsoft 365 līdz 250 GB no pašreizējiem 100 GB — tas ietver failu augšupielādēšanu SharePoint, Teams un OneDrive. Tagad jūs varēsiet ērti koplietot lielus failus, piemēram, jaunas ēkas 3D modeli, reklāmas rullīti klientam kā 8K video vai lielus video izglītības projektiem. Turklāt šīs izmaiņas attiecas ne tikai uz uzņēmumiem un skolām. Ja izmantojat OneDrive personīgai lietošanai, varat vienkārši augšupielādēt vai koplietot ģimenes video ar saviem radiniekiem, kā arī augšupielādēt liela izmēra datorspēles ZIP failu koplietošanai ar draugiem.

Microsoft panāca 250 GB ierobežojumu, optimizējot krātuvi augšupielādes veiktspējai – katrs fails tiek sadalīts daļās, katru daļu šifrējot ar unikālu atslēgu. Visi jūsu faili tiek dublēti Azure Storage, nodrošinot pieejamības un veiktspējas augstu līmeni. Jūs varat vienkārši augšupielādēt un lejupielādēt savus lielos failus, kad un kur tie jums ir nepieciešami.

Jums nav jāuztraucas par šo lielo failu sinhronizāciju — izmantojot diferenciālo sinhronizāciju, tiek sinhronizētas tikai jūsu un partneru veiktās izmaiņas, tādējādi saīsinot sinhronizācijas laiku, uzlabojot darbību un samazinot tīkla noslogojumu. Visbeidzot, kā jau allaž, jūsu faili vienmēr būs ar jums jebkurā ierīcē, lai arī kurp jūs dotos — neatkarīgi no tā, vai rediģējat failus OneDrive, koplietojat projektus pārskatīšanai SharePoint vai sadarbojaties Teams.

Līdz janvāra beigām kļūs pieejams 250 GB failu augšupielādes atbalsts, un līdz ceturkšņa beigām plānojam nodrošināt vispārēju pieejamību. 

Pieraksties jaunumiem!

Pieraksties jaunumiem